Wat is Shake2Day?

Verschillende kant-en-klare maaltijdvervangers: volledig uitgebalanceerd

Onze maaltijden zijn gebaseerd op de wetenschappelijke kennis, van wat ons lichaam en geest dagelijks aan voedingsstoffen nodig hebben. Alle Shake2Dayvarianten bevatten essentiële omega’s 3&6, vitaminen, mineralen, antioxidanten, eiwitten, superfood en vezels  waardoor je dagelijks mentaal en fysiek in balans blijft. Één shake is al genoeg om 70 % omega 3&6, 70 % vitaminen en 50 % mineralen, 100 % antioxidanten, 30 % eiwitten en 30 % vezel’s van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden aan voedingsstoffen voor een gezonde levensstijl te consumeren. Alle onze shake varianten zijn niet alleen geschikt als aanvulling op ons traditioneel eten, maar kunnen ook volledige maaltijden vervangen. Shake2Day biedt 3 verschillende voedingsconcepten aan – Duo Light, Duo Regular, Sport – die aangepast zijn aan levensstijl en behoeften. De shake varianten verschillen vooral in calorieën en eiwitten per shake. Elke shake is verpakt in een gebruiksvriendelijke portieverpakking die ook handig is om mee te nemen. Haal het beste uit je dag: een gezonde levensstijl begint hier!

Duopakket

Om jouw suikerspiegel en energie op pijl te houden gedurende de dag, volgen wij het wetenschappelijke advies om elke 2,5 uur iets te eten. Zo biedt Shake2Day de maaltijden Light en Regular aan in een duo pakket: 1 maaltijd bestaat uit 2 eetmomenten: 1 shake en 1 noten- en fruitreep: onze Break . Samen vormen zij een volledige maaltijd en verzorgen je met 100 % vitaminen en 80 % mineralen van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden voedingsstoffen.

  • 07:30 Ontbijt – Shake
  • 10:00 Tussendoortje – Break
  • 12:30 Lunch – Shake
  • 15:00 Tussendoortje – Break
  • 17:30 Diner – Shake
  • 20:00 Tussendoortje – Break

Light Vegan

Shake2Day Light bestaat uit een maaltijdvervangende shake die gemiddeld 295 calorieën bevat. De light shake is zeer geschikt voor mensen die wat minder calorieën willen nuttigen voor gewichtsverlies of omdat ze gewoon minder calorieën nodig hebben per dag. Deze shake bevat evenveel vitaminen, mineralen en omega’s 3&6 als de regular- en sportvariant. Ideaal te combineren met een Break om jouw maaltijd compleet te maken.

Regular Vegan

Shake2Day Regular bestaat uit een maaltijdvervangende shake die gemiddeld 430 calorieën bevat. De regular shake is geschikt voor mensen die een normale lichaamsbouw en per dag een normale energieverbranding hebben. Deze shake bevat evenveel vitaminen, mineralen en omega’s 3&6 als de light- en sportvariant. Shake2Day Regular is ideaal te combineren met een Break om jouw maaltijd volledig te maken.

Shake2Day Sport

Shake2Day Sport bestaat uit een maaltijdvervangende shake die gemiddeld 630 calorieën bevat. De sport shake is zeer geschikt voor mensen die intensief sportief bezig zijn, waarbij het spierherstel een belangrijke rol speelt. Wei-eiwitconcentraat is hiervoor het ideale eiwit. Onze sport shakes bevatten evenveel vitaminen, mineralen en omega’s 3&6 als light en regular. Dankzij het hoge aantal eiwitten in de shake, is onze sport shake ook goed te gebruiken als proteïneshake.

Break

Shake2Day Break is een noten- & fruitreep, aangevuld met vitaminen en mineralen. Het is een ideaal tussendoortje die een maaltijd compleet maakt en voor extra energie zorgt. Repen worden vaak gebruikt als 10- of 4uurtje, oftewel: een lekkere en gezonde snack voor tussendoor.

  • 1 Break noten&fruit bevat 210 Kcal.
  • Bevat 30% vitaminen (RDI)
  • Bevat 30% mineralen (RDI)