Media

Wil je gezond ontbijten?

Wil jij snel en gezond ontbijten? Dan ben je volgens dit onderzoek niet de enige. Onderzoek DSM DSM (een internationaal wetenschappelijk bedrijf op het gebied van gezondheid en voeding) heeft onlangs een onderzoek gepubliceerd over het ontbijt en de ontbijtgewoontes. Maar liefst 78% van de ondervraagden geeft aan dat ze snelheid de belangrijkste factor vinden (…..)

Lees verder

Het game event van de Benelux: Firstlook Festival

Firstlook Festival is al tien jaar met afstand het grootste en populairste game-evenement van de Benelux. Twee dagen lang was de Jaarbeurs op 7 en 8 oktober 2017 in Utrecht  een groot digitaal pretpark, met de nieuwste games, merchandise, cosplay, e-sports en meer! Wat heeft Firstlook Festival met Shake2Day te maken? We wilden weten wat (…..)

Lees verder

De voedingsdriehoek staat op zijn kop!

Al ruim 20 jaar biedt de bekende voedingsdriehoek een visuele samenvatting van hoe een gezond voedingspatroon eruit ziet. Nu heeft het Vlaams Instituut Gezond Leven de driehoek volledig omgegooid. Het staat nu op zijn kop!   Wat anders is in de nieuwe voedingsdriehoek De nieuwe driehoek staat op zijn kop. Om te vermijden dat wat (…..)

Lees verder

Shake your weight away

Ontdek en raak geïnspireerd over verantwoord en gezond afslanken met shakes. Een leuke blog van www.FNFhealth.nl over afvallen met shakes. Shake your weight away!   http://fnfhealth.nl/shake-your-weight-away/

Lees verder

Maaltijdvervanger: 5 redenen waarom Duopacks van Shake2Day

    Onze levens zijn drukker dan ooit. In een wereld vol veranderingen racen we continu tegen de klok. Er is vaak weinig tijd tussen verschillende activiteiten, waardoor een gezonde maaltijd bereiden vaak overgeslagen wordt. Er wordt steeds vaker gekozen voor een snelle hap onderweg, wat meestal niet heel gezond uitpakt. Shake2Day heeft een maaltijdvervanger ontwikkeld, (…..)

Lees verder

Sport shake van Shake2Day: de meest complete sport shake ooit!

  De interesse voor een meest complete en gezonde voeding blijft groeien, waardoor steeds meer mensen sport shakes of eiwitshakes gebruiken als een manier om gewicht te verliezen of hun sportieve prestaties te verbeteren. Maar is het ook echt nodig? En zijn deze eiwitshakes of sport shakes ook werkelijk gezond? In onze blog willen we (…..)

Lees verder